Smultringer

 2 egg og 3 dl sukker mixes til eggedoses

2dl kulturmelk og 4dl helmelk blNDES 

500G SEMPER FIN MIX 500GRAM SCHAR MIX C OG 300 GRAM TORO KAKEMIX

4TS HORNSALT OG 2 TS KARDEMOMBER

CA 1KG SMULT

 

SIKT ALT THE TØRRE INN I MELET SÅ HA I EGGEDOSEN DETTE ER DOBBEL DEIG SÅ KAN FINT HALVERE HVIS DU IKKE HAR STOR KJØKKEN MASKIN

LA STÅ OVER NATTEN

 

KJEVLE SÅ UT CA ½ CM OG STUIKK UT SMIULTRINGER

KOK DE I SMULT TIL DE ER GYLNE

SMULTRINGEN ER BEST HVIS DU FRYSER DE OG TAR OPP FOR A TINE DE DU TRENGER.. ELLERS BLIR DE VELDIG TØRRE

 

LYKKE TIL

 


lagde halve til smultringer og halve til berliner boller rulla de i sukker med en gang de ble døds digge rå nam kjente ikke det hva glutenfritt men neste gang halvere æ oppskrifta hehe

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

snart er det Jul og det betyr mye som frister for de små med cøliaki

Boller Tangzhong metoden