Glutenfri potetlomper på 10 minuter

 









1 pose hvilken som helst potetmos

1/2 ts salt

3 dl vann

1.5 dl mel du har


Så blamder du salt i potetmosen så vann.. bruker kjøkken maskin så ta i litt etter litt med mele til den er elta som en klump

del den så i ca 8-12 deler og rulle de som boller i handa

Vil du ikke ha så mange frys ned deigen ikke prøvd å fruyse lompene 


ta en god del mel på benken og så trykker du ut bollen med fingrene  så starte du kjevle husk og snu den ofte for at den ikke skal stikke seg til bordet og sånn str du vil ha dine lomper




tør tefflon pane på ca 5 medium varme

tok i 1 dråpe smør bare for å se når den hva varm nok

så steiker du den til den er slik lomper ser ut 

legg lompene som er ferdig inni kjøkken hånkler så blir de myke og fine når de er ferdig så nam na

ble elsket av alle denne smakte som i butiiken sa de som ikke had cøliaki 




Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

snart er det Jul og det betyr mye som frister for de små med cøliaki

Smultringer

Boller Tangzhong metoden