Glutenfri potetlomper på 10 minuter
1 pose hvilken som helst potetmos
1/2 ts salt
3 dl vann
1.5 dl mel du har
Så blamder du salt i potetmosen så vann.. bruker kjøkken maskin så ta i litt etter litt med mele til den er elta som en klump
del den så i ca 8-12 deler og rulle de som boller i handa
Vil du ikke ha så mange frys ned deigen ikke prøvd å fruyse lompene
ta en god del mel på benken og så trykker du ut bollen med fingrene så starte du kjevle husk og snu den ofte for at den ikke skal stikke seg til bordet og sånn str du vil ha dine lomper
tør tefflon pane på ca 5 medium varme
tok i 1 dråpe smør bare for å se når den hva varm nok
så steiker du den til den er slik lomper ser ut
legg lompene som er ferdig inni kjøkken hånkler så blir de myke og fine når de er ferdig så nam na
ble elsket av alle denne smakte som i butiiken sa de som ikke had cøliaki
Kommentarer
Legg inn en kommentar