Søt loff
Denne loffen holder seg godt i dager
Gir 2 små loff eller et stort
500 gram elda
100 gram smelter bremyk
3 dl lunketvann
2 dl gresk yougert
1 dl sukker
4 ts fiberhusk
1 pk tørrgjær
1/2ts salt
Bland vann og fiberhusk og gjær til blir en gelé
Bland så alt tørre
Ha så i yogert
Bland i gelé i
La stå ca 8 min på kjøkkenmaskin
Deigen skal være litt klissete
Hev så i ca 3o minutter
Rull ut loffen og put i smurteformer
La heve ca 30 min i form
Sett ovnen på 190 grader
Steik 30 min i form ta så ut av form og steik i ca 10 min til
Æ lot den ligge første natta rulla inn i kjøkkenhåndkle så ble fersk til frokost
Andre natt i plastik enda bra
Frys den gjerne i skiver når den er lunka
Kommentarer
Legg inn en kommentar