Søt loff

 



Denne loffen holder seg godt i dager

Gir 2 små loff eller et stort

500 gram elda 
100 gram smelter bremyk 
3 dl lunketvann 
2 dl gresk yougert 
1 dl sukker 
4 ts fiberhusk 
1 pk tørrgjær 
1/2ts salt 

Bland vann og fiberhusk og gjær til blir en gelé 

Bland så alt tørre

Ha så i yogert

Bland i gelé i

La stå ca 8 min på kjøkkenmaskin 

Deigen skal være litt klissete

Hev så i ca 3o minutter 


Rull ut loffen og put i smurteformer

La heve ca 30 min i form

Sett ovnen på 190 grader 

Steik 30 min i form ta så ut av form og steik i ca 10 min til

Æ lot den ligge første natta rulla inn i kjøkkenhåndkle så ble fersk til frokost 

Andre natt i plastik enda bra

Frys den gjerne i skiver når den er lunka 


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

snart er det Jul og det betyr mye som frister for de små med cøliaki

Smultringer

Boller Tangzhong metoden