900 gram Toro fin kakemix og exstra for når du baker ut 5 dl melk 2 egg 100 gram sukker 25 gram fersk gjær 1 ts kardemomme 1/2 ts salt 150 gram smør Smør, kanel og sukker til fyll Egg til pensling Start med Tangzhong jevningen. Ha 100 gram mel og 4 dlmelk i en kjele, og visp godt sammen. Jevningen skal varmes opp på middels varme til den blir som en litt tykk grøt. Jevningen skal ikke koke. Veldig viktig! Nå må drn kjøles helt ned til slt er kaldt dette er veldig viktig venta ca 3 timer gir glemte og sjekke i mellom Rør ut gjær i resten av melken som er kald Tilsett alt i bakebollen utnom smøret Så elt all i ca 5 min ta smøret i kalde terninger i røren og elt ca 10-15 min den skal bære klissete ikke ha i mere mel Dekk i plast og sett i et halv kaldt rom i over natten (satte min i kottet ) Strø litt mel på benken og kna sammen. Bruk minst mulig mel her. Del deigen i to like store deler. Kjevle ut deigen til en stor firkant jeg brukte fingrene og klappa det utover gikk fint det
Kommentarer
Legg inn en kommentar