Gulerotkake


 Du trenger

  • 6 egg
  • 450g sukker
  • 270 g Toro fin kakemix
  • 1,5 ts natron
  • 2 ts bakepulver
  • 1/2 ts salt
  • 1 ss vaniljesukker
  • 200 g olje
  • 500 g gulrot, fint revet

Osteglasur 

  • 200g kremost naturell
  • 150g smak kremost /kan bruke kun naturell å
  • 3 ss vaniljesukker
  • 275 g smør, romtemperert
  • 500g melis

Rasp gulrøttene  Visp egg og sukker til eggedosis. Rør så inn oljen. Bland i de tørre ingrediensene, tilsett i bollen og visp deigen raskt sammen. Vend inn gulrøttene tilslutt.

Smør formen Stek gulrotkaken på nederste rille i ca. 45 minutter. OBS. følge med bruk en fyrstikk min ovn bruker noen ganger 40 min eller 50 min 

Bruker 170 grader 

Avkjøles i forma 

Bland så alt til glasuren må være romtemp
Bruk gjerne mixern 
Smør på kalde kaken 


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

snart er det Jul og det betyr mye som frister for de små med cøliaki

Smultringer

Boller Tangzhong metoden