Gulerotkake
Du trenger
- 6 egg
- 450g sukker
- 270 g Toro fin kakemix
- 1,5 ts natron
- 2 ts bakepulver
- 1/2 ts salt
- 1 ss vaniljesukker
- 200 g olje
- 500 g gulrot, fint revet
Osteglasur
- 200g kremost naturell
- 150g smak kremost /kan bruke kun naturell å
- 3 ss vaniljesukker
- 275 g smør, romtemperert
- 500g melis
Rasp gulrøttene Visp egg og sukker til eggedosis. Rør så inn oljen. Bland i de tørre ingrediensene, tilsett i bollen og visp deigen raskt sammen. Vend inn gulrøttene tilslutt.
Smør formen Stek gulrotkaken på nederste rille i ca. 45 minutter. OBS. følge med bruk en fyrstikk min ovn bruker noen ganger 40 min eller 50 min
Bruker 170 grader
Avkjøles i forma
Bland så alt til glasuren må være romtemp
Bruk gjerne mixern
Smør på kalde kaken
Kommentarer
Legg inn en kommentar