Skoleboller

 2 sa fiberhusk

3 dl melk som er lunken

Bland sammen la svelle i noen minutter 

1 pose gjær

Litt kardemomme brukte ca halv ts

2 ts bakepulver

4 ss sukker

1 egg

4ss oljer bland alt i mixern

Ha i 1 pose Toro fin mix


Så elt i ca 10 min på lav hastighet

Hev i ca 1 time så tar du lager 8 litt store boller og leggger se på having ca 1 time


Jeg bare klippet av tuten på ferdig vanilje krem for gjærbakst 

Dytta tuten inn midten på bollen og klemte i til jeg Synnes hva nok krem så pensla med et egg


Stekte de på 225 i ca 15 minutter eller til de blir gylne

Avkjøl på rist og lage glasur og då dyppe de i kokos 







Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

snart er det Jul og det betyr mye som frister for de små med cøliaki

Smultringer

Boller Tangzhong metoden