Nonstop cookies





 

  • 50 g sukker
  • 150 g brunt sukker
  • 100 g Melange flytendes
  • 1 egg
  • 1ts vaniljesukker
  • 300 g glutenfritt  lyst mel se bilde hva mel æ brukte
  • 1/2 ts havsalt
  • 1/2 ts natron
  • 1 pk non stop 185 gram

Bland sukker smør og egg sammens
Ta så i resten av indigrensene 
Ha i non stop helt til slutt kna med fingra
La deigen hvile kaldt i en time
Så lag små baller ble 18 hos meg
Se bilder

Sett så ovnen på over under varme ca 170 grader
Hos meg måtte de strike i 18 minutter
Avkjøl på rist

Ungdommen sa Åå de hva så myke inni 
Mors jobb gjordt ❤️


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

snart er det Jul og det betyr mye som frister for de små med cøliaki

Smultringer

Boller Tangzhong metoden