Løkringer


 Ja først hva det chillichees nå savna ungen løkringer

Ingen eksakt oppskrift tok ca 4 dl mais mel 1 dl potetmel 

Salt jeg ville ha og paprika krydder 

Så 1 ts xantangummi. ( nei jeg vet ikke om vi kan bytte ut dette )

1 box Mack lite glutenfri eller zelters alkohol forsvinner så og si når du frityreer

Brukte ca 2-3 dl av Ølen til røren blir tykere en vaffel røre

Del så løk opp i skiver ikke ta de fra hverandre enda

Steik så løken lett i olje på lav varme og salt de før du fliper 

Så sett løken i kjøleskap til de er kald

Knus så en god mengde tortila chips Ha i skål med litt elda mel

Nå ta ut løken avkjølt mens du setter på olja på varming put så tingene i røra som er litt tykere en vaffel røre dytt så tingene i tortila chipsen så rett i frityren det blir mye rot hvis du ikke tar de rett i frityren jeg laget 3 og 3 de er ferdig når de flyter opp på overflaten da flipper æ de i olja for lik farge ca 20 sekunder før de drypper av på et kjøkken papir mens jeg lager 3 neste


Ganske lang prises og hardt og lage men tenåringene med og uten gluten hva fornøydå

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

snart er det Jul og det betyr mye som frister for de små med cøliaki

Smultringer

Boller Tangzhong metoden